Επιδότηση e-shop με ΕΣΠΑ
eshop espa

e-λιανικό
Β' ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το πρόγραμμα που επιδοτεί 100% το δικό σου e-shop

Αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία, από προέλεγχο της εταιρείας σας και την αίτηση για την ένταξη στο πρόγραμμα έως την σχεδίαση-κατασκευή-ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
Σας παρέχουμε αποκλειστική συνεργασία με γραφείο Συμβούλου Επιχειρήσεων για την ομαλή διεκπεραίωση και ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών της επιδότησης της επιχείρησής σας.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ


 

 

Στη Δράση μπορούν να υποβάλλουν πρόταση επιχειρήσεις που:

 

• έχουν συσταθεί μέχρι τις 25/6/2021,

• δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Λιανεμπορίου (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με βάση το σχετικό Παράρτημα της προκήρυξης) είτε ως ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.

• διατηρούν φυσικό κατάστημα,

• η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020,

• παρουσίασαν μείωση του Κύκλου Εργασιών (τζίρου) 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο Κύκλο Εργασιών 4ου τρίμηνου έτους 2019, μεγαλύτερη ή ίση του 20% (Δεν αφορά σε νεοσύστατες).

περιγραφη προγραμματοσ

Δημιουργούμε το δικό σας eshop εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με επιδότηση 100% εώς 5.000€ από το ΕΣΠΑ.

YΨΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ – ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Στο πλαίσιο της Δράσης ενισχύονται επενδυτικά σχέδια ύψους έως 5.000€. Το ποσοστό ενίσχυσης των επενδυτικών σχεδίων ανέρχεται στο 100%. Χρόνος Υλοποίησης Επενδυτικών Σχεδίων: Μέχρι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης.

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ στους οποίους πρέπει να δραστηριοποιείται η προς ενίσχυση επιχείρηση είναι το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού.

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Σε κάθε επιχείρηση (διακριτό ΑΦΜ) θα αποδίδεται συνολική επιχορήγηση έως του ποσού των 5.000,00 € για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (Λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.Οι επιλέξιμες δαπάνες της Δράσης αφορούν υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop, το οποίο θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version και θα ενσωματώνει λειτουργίες παραγγελειοληψίας (καλάθι), αποθήκης (ποσότητα ειδών) και ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών (redirect σε τραπεζικό περιβάλλον).

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Ως έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 18η Μαρτίου 2020. Συνεπώς, το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών θα πρέπει να έχει εκκινήσει ως Φυσικό και Οικονομικό αντικείμενο από την ημέρα αυτή και μετά.
Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων ορίζεται η Παρασκευή 09/07/2021 και ώρα 13:00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 29/09/2021 ώρα 15:00.

Simplyfine - παροχες

Τι αναλαμβάνουμε - παρέχουμε

Δωρεάν Προέλεγχος

Δωρεάν προ-έλεγχος από την εταιρεία μας για την έγκριση της επιχείρησής σας.

Δωρεάν Προσωπικό Σύμβουλο

Σας παρέχουμε αποκλειστική συνεργασία με γραφείο Συμβούλου Επιχειρήσεων για την ομαλή διεκπεραίωση και ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών της επιδότησης της επιχείρησής σας.

Δωρεάν σύνταξη φσκέλου

Αναλαμβάνουμε το κόστος αίτησης και σύνταξης φακέλου και παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκταμίευσης του ποσού της επιδότησης μέσω συνεργαζόμενου γραφείου Συμβούλου Επιχειρήσεων.

Δωρεάν Κατασκευή e-shop

Αναλαμβάνουμε όλη τη σχεδίαση, κατασκευή και προσαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος στις απαιτήσεις του προγράμματος, μέχρι το ποσό των 5000€.

Δωρεάν προ-έλεγχος από την εταιρεία μας για την έγκριση της επιχείρησής σας.

SIMPLYFINE - ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ

Αναλαμβάνουμε το κόστος αίτησης και σύνταξης φακέλου μέσω συνεργαζόμενου γραφείου Συμβούλου Επιχειρήσεων.

simplyfine - συνταξη φακελου

Σας παρέχουμε αποκλειστική συνεργασία με γραφείο Συμβούλου Επιχειρήσεων για την ομαλή διεκπεραίωση και ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών της επιδότησης της επιχείρησής σας.

simplyfine - Γραφειο Συμβουλου Επιχειρησεων

Αναλαμβάνουμε όλη τη σχεδίαση, κατασκευή και προσαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος στις απαιτήσεις του προγράμματος.

SIMPLYFINE - ΚΑΤΑΣKΕΥΗ ESHOP

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκταμίευσης του ποσού της επιδότησης μέσω συνεργαζόμενου γραφείου Συμβούλου Επιχειρήσεων.

SIMPLYFINE - ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ 5000€

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Xtremeinfinity
Obs750
Simplyfine Passwords2020 New
Ektipotiki

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Ξεκινάτε νέο e-shop;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τον καθένα από εσάς να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στείλτε μας μήνυμα