Επιλυσις Λογιστικη ΕΠΕ

Πελάτης:

Επίλυσις Λογιστική ΕΠΕ


Είδος Εργασιών:

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας, δημιουργία λογοτύπου, σχεδίαση επαγγελματικών καρτών-φυλλαδίων-πινακίδων προβολής-rollup banner, προχωρημένη υλοποίηση SEO τεχνικών για μεγάλο αριθμό λέξεων φράσεων στην αναζήτηση της μηχανής εύρεσης της Google.


Ημερομηνία:

Ιούνιος 2015 – ως σήμερα (συνεχής υποστήριξη)


Περιγραφή:

Πραγματοποιήσαμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας epilisis.net, που ανήκει στο λογιστικό γραφείο της Επίλυσις, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την κατασκευή του site, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα του WordPress στην τελευταία της έκδοση, καθώς και το Adobe Photoshop και Adobe Illustrator για την δημιουργία και επεξεργασία των απαραίτητων γραφικών και εικόνων. Η επιλογή των εικόνων που χρησιμοποιήθηκαν καθώς και των χρωμάτων της ιστοσελίδας έγινε με γνώμονα τις απαιτήσεις της εταιρείας για ένα site που να αποπνέει σοβαρότητα, επαγγελματισμό, να είναι σύγχρονo αλλά και με επιστημονικά τεκμηριωμένο περιεχόμενο.

Στα πλαίσια αυτά σχεδιάστηκε όλη η στρατηγική για SEO τεχνικές, με σκοπό η ιστοσελίδα epilisis.net να “βγαίνει” κάθε φορά σε υψηλές θέσεις στην 1η και 2η σελίδα σε αναζητήσεις συγκεκριμένων λέξεων-φράσεων κλειδιών, στην μηχανή εύρεσης της Google. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων λέξεων-κλειδιών: “λογιστικό γραφείο”, “λογιστικό γραφείο θεσσαλονίκη”, “φοροτεχνικό γραφείο”, “λογιστής θεσσαλονίκη”, “λογιστική νομικών προσώπων”, “φοροτεχνικές υπηρεσίες θεσσαλονίκη” και ακόμη 20 λέξειςκλειδιά!

Παράλληλα δημιουργήσαμε μακέτες για νέο λογότυπο, σχεδιάσαμε επαγγελματικές κάρτες για όλη την ομάδα της Επίλυσις, δημιουργήθηκαν αυτοκόλλητα αρχειοθέτησης, κατασκευάστηκαν πινακίδες προβολής και rollup banner, με σκοπό την άρτια προβολή και έντυπη διαφήμιση της εταιρείας.


Στοιχεία Επικοινωνίας


Διεύθυνση Εταιρείας: Σαλαμίνος 4 | 54625 | Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: (2310) 226 892
Fax: (2312) 201 707

e-mail: info@epilisis.net


Κλικ στο Site